Gratis Verzending naar Nederland & Belgie
Gratis Verzending naar Nederland & Belgie

Verzending & Levering

Ultimate Products maakt gebruik van een Direct Shipment Methode, dit houdt in dat wij de producten direct vanuit onze leverancier uit Azië verzenden. Hierdoor besparen wij op opslag, transport en het allerbelangrijkste minder CO2 uitstoot. Dit zorgt er ook voor dat wij de verzendkosten voor eigen rekening kunnen nemen.

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen kunnen 24/7 worden gedaan en worden in bijna alle gevallen dezelfde dag nog verwerkt.

De gemiddelde levertijd is tussen de 5-10 werkdagen. Wij van Ultimate Products streven er naar om je bestelling binnen de geschatte tijd af te leveren. Helaas lukt dit niet altijd. Heeft u 3 dagen na de verwachte levertijd nog niks ontvangen? Neem dan even contact met ons op

Alle bestellingen bij Ultimate Products worden op het afleveradres afgeleverd, of bij de buren bij afwezigheid. Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen bij een service punt of om een aflever afspraak te maken.

Direct als u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail of sms die de door jou geplaatste bestelling bevestigd. De geplaatste bestelling wordt doorgaans binnen 1-2 werkdagen door onze leverancier verstuurd.

Wanneer PostNL uw bestelling niet kan afleveren wordt het aangeboden bij de buren. Als dit niet mogelijk is wordt er een kaart in uw brievenbus achtergelaten waarmee er een nieuwe afpraak kan worden gemaakt voor het bezorgen van uw pakketje. Wanneer u geen nieuwe afspraak maakt kan het gebeuren dat uw bestelling wordt terug gestuurd naar onze leverancier.

Retourzendingen kunnen afgegeven worden bij een PostNL/DPD punt of een andere vervoerder. Wij verzenden onze producten met PostNL De verzendkosten van retourzendingen zijn altijd voor eigen rekening.

Het kan gebeuren dat u per ongeluk een verkeerd artikel of een artikel in de verkeerde maat of kleur ontvangt. Wanneer dit gebeurd moet u contact opnemen met ons via het contactformulier. Wanneer het verkeerde artikel ontvangen en verwerkt is, ontvangt u binnen 3 werkdagen het betaalde bedrag terug.